Monday, November 21, 2011

19.11.11 vs 20.11.11

saya dah meningkat dewasa !
bole da kalau nak kawen ! :) wiieeeeee.

19.11.11

birthday wishes dari yayang !
thanx yayang for the biggest surprise !
jangan buat macam tu daa, bole dapat sakit jantung !
thanx for the moment too !
i love you more !

my dear friends, thanx for the wishes too ! may god bless all of you :)

20.11.11

friends from araustralian ! thanx for the moment tepi pantai yg konon santai ! :)


p/s : keepthememorydeepinsidemyheart !
mmuuahh mmmuahh ! :)

Saturday, November 12, 2011

sume cakap pasal tuh !

KAWEN !

sume skunk nk cakap pasal kawen ! errrkk.
pegi manemane pon sebok orang ckp pasal neh.
zaman skunk neh memang sume orang kawen awal ea ?

heyy, ramai betol kawan kawan aku skunk cakap pasal kawen !
pening daa kepala nie nak dengar !
kalau sume kawan da kawen awal, makin kurang la kawan nak berjimba !
cane ?
sume sebok ngan laki memasing ! 
haih !
untung laa jodoh smpai awal !

*pening asek dengar perkataan kawen ! otak beku kejap !

okbai ! :)


Friday, November 11, 2011

motiiff harini ! :)

11.11.11
cantekkan harini ?
motiiff sume nak post kat fesbuk pasal tarikh harini sebab cantek je ke ?
tapi lagi cantekk 20.11.2011. huuuuu, cek  hari pulak jatuh hari AHAD !
memang komfem ramai buat wedding tarikh niee. haaaa, untung laaa KAN ?
huhuhu

nak pilih tarikh jugak bole ? HAHAHAHA !
motiifff, saje nak cakap saya nak tunang 12.12.12 ! 
jemput la datang umah kenduri kawen 20.12.2012 !
*sila percaya !

OKBAI ! :)

p/s : yayang ! take note date tuh taw ! :)

Wednesday, November 9, 2011

-__-"

It hurts the worst when the person 
that made you feel so special yesterday,
makes you feel so unwanted today.



Ask me how many times my heart has been broken 
and I will tell you to look in the sky and count the stars.



It's like my mind knows what's right 
but my heart is being retarded and still cares !




im waiting ! :)

cepat laa dapat !
dah penat sangat nak tunggu !
hope minggu neh ade luck ! :)

tak sabar ! okbai :D

unspeakable !

nak cakap banyak benda !
susah nak luah !
serabut !
tolong laaa paham !
penat pk !


i might not be da perfect person ! but atleast i tried to be even once :(

i might smiled infront of people,
but inside im crying !



Monday, November 7, 2011

CANELLA GOLD !


Assalamualaikum ++ salam 1 blogger ! :)
salam aidiladha untuk sume ! wwwiieeee..
puas beraya ?
jangan sampai overdose DAGING dah la yup !



nak cerita,
 korang penah dengar pasal investment through EMAS ?
mesti penah kan ?
oouuuccchhh , selamat tak ?
mesti la selamat kalau through AR-RAHNU kan !
berminat ?
tak semesti nye kena melabur gune JONGKONG haaa !
apeape asalkan EMAS TULEN yeee !

macam mane dorang kira kalau through investment AR-RAHNU neh ?
klik kat SINI untuk keuntungan SETAHUN ! :)

ade jugak yang naK BLINKBLINK macam anak mami pon bole !





pic credited to pesbuk CANELLA :)


berminat ? 
bole terjah kat CANELLA PARK !
ade banyakk lagi :)
nak double extraa info boleh contact tuantuan nyee kat CANELLA GOLD !



p/s : bole PM kat bawah kalau pening dengan bahasa yg digunekan !
p/s/s : untuk double comfirm ++ extra info regard to the scheme bole terjah terus kat page dorang sendiri !


Saturday, November 5, 2011

pendam !

hidup asek kena pendam je !
sampai bile nak macam ni ?
puaskan hati orang , hati sendiri ?
sape lak kesah ?
haih :( sabar jela selagi mampu !
takkan ade yang nak memahami.


Friday, October 28, 2011

rindu :(

sedih sebab rindu !
korang penah ?
nages lelaju :(



rindu



rindu



rindu



rindu



rindu



harap dapat jumpe lagi ! :)

p/s : emosi keliru !

keBUSYan !

sekarang memang musim BZ ea ?
orang laen bz belajar ! 
AKU ?
bz bejalan ! :)
ooouuucchh sakan pulak melilau merata kan ?
huhuhuhu,
saimen test present bersepah tuuu ?
bole tolak tepi kejap sebab nak berjalan ! huhuh *burukkan perangi :(
hati daa mula risauu !
(T_T)


p/s : nak bahagia camni smpai bilebile ! :)
mood : sangat berjalan ngan yayang ! *gube sepenuh masa yang ada ! :)
okbai ! 

Saturday, October 22, 2011

excited !

Assalamualaikum !
salam 1 malaysia buat sume blogger ++ blogwalker :)

semalam balek penang with my luvly houseMATE ! :)
thanx HAIDA !
btw, ajak kakak @ dayah balek umah ak sekali.
wwiiiieeee, sangat HOMESICK taw ! even baru sebulan tak balek :)
tadi dengan heavennye aku bersopping sakan kat JJ !
makan pon nak hebat je ! *jarang balikkan :) hehe
tapi esok daa balek perlis ! 
mengharapkan benda baru ! :D

oouucchh, motipp aku exsaited melampau neh bukan ape pon !
cuma TAK SABAR NAK TUNGGU HARI SELASA !
can't wait to meet my yayang !
*melampau kan eksaitednye ! ok, menyampah ! BYE :D

p/s : doakan perjalanan aku nnt yer ! :)

IKSEP PERLIS !

Assalamualaikum !
salam 1 bloggger + 1 malaysia :)

minggu lepas kitorang pergi KEM IKSEP ! kat KEM BINA NEGARA, KAKI BUKIT !
ouuucchh, best kot kat sana ! *seeejjjuukkkk :), sebab normally perlis memang panas GILE !

motiiff pergi sana semata-mata nak aktif KOKURIKULUM + dapat extraa free 20hours ! 
join kem 3 hari 2 malam ! DONE :)
dapat 52 jam untuk koku. wwiiieeeee :)

sepanjang kem kat sana, dapat kenal ngan ADIKADIK oke ! sume yg join budak diploma, UITM je anta budak degree pergi sna since budak dip dah cuti. So, kat sana dpt la kenal adikadik pelbagai bangsa. *sangat satu malaysia.

purpose kem : PATRIOTIK ! ++ KEM SANTAI ! :D

sebelum nie, lau join mana2 kem, macm biasa2 je rasa. but kem ni, macam siyesly bg penangan la kat sume orang yg join. sangat cintakan TANAH AIR oke !
banyak bg sedar student pasal susah payah org dulu dulu nak naekkan nama malaysia.
sebagai generasi yg akan datang ni, SAYANGI LAH NEGARA ANDA ! *waaaaahhh, semangat 1MALAYSIA gitteeww :D

jom layan lagu neh :

*warisan :)

at last day baru kitorang dapat bergambar, since kem tertutup camni :)










HIKING BEFORE BALIK ! :)





SAMPAI SUDAAAA :)


p/s : sila join aktiviti macam nie ! *teerrbaaiikk :)

thanx sudi baca, okbai ! :D

Thursday, October 20, 2011

sensitif skunk !

skunk hati makin sensitif sangatsangat !

benda kecik je pon nak sentap lebih ! *aduyai

sabar jela, dugaan memang camni !

jangan cepat mengalah ! oouucchhh :(

penat !

kecewa !



p/s : berusaha untuk buat yang terbaek ! *dah penat asek kena reject :

Wednesday, October 19, 2011

oouucchhh !

hati saya berdebar-debar ! :)

ouuucchh, tak saket tapi "feeling" ! :)

tak sabar nak ke "sana" ! :)

wwwiiieeeeee !

rindu encik gulaHATI <3


p/s : maaf ! entry berEMOSI !
love you !
miss you !
"'mmuaahh mmuaahh'"
oouucchh ! :)

Tuesday, October 18, 2011

blackberry ! :)

oouucchhh.

teringin nak ber BB pulakk.

huuuuu :(

mampu ke ? grrrrrr

dapat yang ni pon da oke :)


dream LIST :) * onedaymaybe.




p/s : penat bertouchtouch daa :(

bebai !

hari nie memang hari "bebai' aku !

nape eh !

sume mende rase nak ngamuk !

p/s : maaf, belum cukup sabar nak jadi orang penyabar ! * satu hari mungkin. wiiieeee


Thursday, October 13, 2011

hari paling 'zalim' ! :(

hari neh hari paling sedih ! paling kejam.

sediihh gile bile kite usaha betul betul tapi kerja kita kena REJECT ! 
sakeett kot. ape lagi yang tak kena.
nak buat macam mane lagi !
penat laa, penat nak pk dah !
tolong laa faham jiwa student neh !
kitorang bukannye amek TESL pon.
lau nak sangat kitorang buat ape yang "dye" pk, gtaw terus sorangsorang .
neh tak, keje nak reject je !
baca perkataan dua tiga je terus " i don't want this one" !
eehhh, macam ttuuuuuttt ! ceiitt
aduyyaaii ! bala bala :(
*harapharap nanti dye dah terbukak hati nak terima sume keje kitorang !

++++

dah la bengang dengan ORANG suke reject reject neh, tambah lak hangen ngan pacek bas !
huwaaaaa, punctual gile. 
penat laa kejar bass ! aduuyaaii, sedih gile.
nak nanges je rasa !
tekanan jiwa ahhh rini :(


sangat sedih !
mood : bersepahsepah !


thanks sudi baca ! okbai :)

Spontaneous Thursday # 4


motiff : self achievement :)

eeuuuwwwww !

saya tak suke ada kawan macam tu lah !

sudah sudah la tu dengan hidup nak propa !

sampai bile nak macam tu ?

purapuranya andaa !

motiifff ?

eewwuuuwwwwww :p

PLEASE BE AWARE OF THIS !!


A 21 year old guy had worn a pair of contact lenses during a barbecue party.(An event or meal at which food is cooked outdoors over an open grill or fire)
While barbecuing he stared at the fire charcoals continuously for 2-3 minutes.
After a few minutes, he started to scream for help and moved rapidly, jumping up and down.
No one in the party knew why he was doing this?

Then he admitted into the Hospital, the doctor said he'll be blind permanently because of the contact lenses that he had worn.
Contact lenses are made by plastics, and the heat from the charcoal melted
his contact lenses.

DO NOT WEAR CONTACT LENSES WHERE OVERHEATING AND FLAMES ARE CONCERNED.... OR
WHILE COOKING...!

Friends if u feel the information is important, Please pass this message to
All your near & dear ones.



p/s : reblog ! thank sudi baca, okbai :D

Wednesday, October 12, 2011

untung laaa :)

Alhamdulilah, rasa sangat bersyukur !



sebab ade orang jaga kat PERLIS neh ! :)

wiiieeeee, untung laaa kan ? *hahah kau ada? xde kan ?

seb baek ade KAKAK taw ! pandai masakk :)

ritu dye masakkan donut kat kitorang ! waaahhh, macam mak mak daa. bole kawen. ade sesape nak masuk minang KAKAK ? bole isi form kat "comment" yer :) hihihi :D

seedaaaappp, macam orang duludulu buat kueh :))

* uli tepung gandum ++ margerin ++ apentah lagi. hihihi, dye je yg tawu ! wawawa


* bentukkan donut, and biar sampai tepung kembang !

* tengok ! gemokkan bile da kembang. hehhe

*ready tooo eaatt ! nyummy, seedaaappp :)

donut bujang :)

neh laa KAKAK :)

auuummmmmm *motif :D



thanx sudi baca ! okbai :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...