Monday, July 11, 2011

be matured +_+"

salam 1 blogger !

hye korang, rini aku rase nak merungut sikit, tatawu la nape sesetengah orang perangai mcm neh.

kawan vs cinta !

bile berkawan ta bole bercinta ke?

bile bercinta ta bole kawan ke?

pelik kan kalau orang sanggup buang kawan sebab cinta !

nape lah perangai mcm tuh kena ade kat dlm diri manusia neh, TAK MATANG

ye, kan. orang yg ta matang je slalu pk mcm tuh.

kalu matang xde la sampai remove sane sini, block sane sini !

even ade orang ckp kat aku, maybe orang tuh buat ade reason dye sendiri. yela maybe betol jugak.

tapi dah kalau berkawan da lama, tp sebab cinta sanggup buang kawan ! nampak sangat macam loser !

umur neh padahal maken hari makin meningkat, tapi pemikiran macam budak budak lagi.

tatawu la nak ckp macam mane !

hati manusia laen laen kan, rambut je same hitam.

orang ckp berkawan biar beribu, bercinta biar satu. tapi dah kalau bile bercinta hilang kawan, susah la !

susah tol nak wat kesimpulan pasal neh.

kawan vs cinta ! *dua dua penting ! lau korang pilih yg mane? mampu ke ! haha


e.n.d.l.e.s.s.





mood : merungut sebab jadi kat kawan sendiri ! haih, sabo je la ea, be matured . terima kenyataan dunia. sile lah ye :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...