Monday, July 4, 2011

besties b'day !!

entry special untuk besties !


nape bestie? sebab name kitorang same !


SYIRA FAIZ !! *dye single lagi, add la fb dye . HAHAHA , 
( sorry dear ! hehehe, ak tawu ko xkan marah aku punye!  eh, sile klik nama dye yg chumel mcm saye utk add FB dye. hehe )
nie la orangnye, tadaaa :

4 julai 2011

uh, selamat hari kelahiran ye sayang !

panjang umur n murah rezeki,

happy struggle year jugak ea !

thanx sebab da jage aku 3tahun. hahaha

best wishes aku tiap2 tahun untuk ko, selamat jumpe 'sumone'. :)

HAHAHAHA *kejam kan dapat kawan cam aku ! hehe


10 sebab aku suke kawan ngn ko :

  1. nama kite same ! hehe
  2. xde orang laen yg bole paham aku mcm ko paham aku :(
  3. ko pon kaki penghasut macam aku jugak. haha *hasut soh abeskan duet ngn cepat !
  4. bile aku majuk ko memang suke wat tatawu kat aku, tp bile ko majuk pon aku buat badak jugak ! haha
  5. ko ade bile aku susah !
  6. ko ade bile aku senang !
  7. ko selalu bg pinjam bahu ko bile aku nak nanges !
  8. ko je orang yg nak kuar ngan aku, even kite sama2 tengah sengkek !
  9. pendapat ko memang jujur habes ! haha
  10. kite memang ditakdirkan utk berkawan ! *t'igt camne kite jumpe kat dalam lab public KPTM. huhu :(

1 sebab nape aku ta suke ko :
  • sekali ajak g karok 1000alasan ko bg, HAMPA ! sekian. hahaha *pastu buat aku meroyan sensorang, memang ko suke kan ?


TAPI, aku tetap sayang ko. sedey pasni da xley sesama dah ! *tetibe sebak !



oke, close entry dah !




p/s : nanti kite jumpe ea ! rindu nak tido ngan ko ++ gosip2 ++ sepak sepak, tendang tendang    sesame !!sile baca entry bongok aku untuk ko nie b4 kite jumpe yer :) bia bongok jji special. hahaha. kbai !




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...