Thursday, July 28, 2011

bukan rezeki MALAYSIA !

Salam 1blogger + 1Malaysia. HAHA

neh, nak hapdett HOTISSUE !, sangat lah kan. pasal bola.
korang tengok bola? so, kecewa ? HUHU.


MAS 4 - 6 SGPORE


pendapat aku lah kan, aku xde la kecewa sangat even ade sikit mase dorg maen masa game pertama tuh,
apesal nampak goyah dah neh, oii banyak lak singa dapat free kick. saket jiwa tengok !

masuk 2nd game, awwww dah gol ! semangat sikit nak tengok ! tp still rase macam ngokngek je pemain singa neh, lau ye pon ta yah ar nak buat terok sangat kan sampai nak gulingguling atas padang bagai ! jatuh saket tuh macam sangatsangat lak smpai kena amek ape tuh namanye strecher ke hape tah nk angkat dorg kuar ! adoii nmpak sangat tuh !

pape pon APEK semat ahh defend. tp bolos gak satu kan, xpela. bukan rezeki MALAYSIA nak wat cane kan. thanx to SAFEE gak sebab pecahkan telur, lau takde gol lansung kan malu tuh. hahaha





okbai !

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...