Thursday, July 21, 2011

tak suke medic CHECK UP !

assalamualaikum,
hye peeps !


korang suke pegi buat medical check up ?


wahh, sumpah aku TAK SUKE, smpai bile bile pon ta suke !


nak tawu kenape?


sebab :


1) tak suke urine test
    bnda neh merenyahkan betul. banyak ag cara nak gune nape nk gune urine ! haih :( 
    saket hati je bile kena buat urine test neh.
    * bole tak saya ta nak buat n terus g kaunter tuh cakap urine saya NEGATIF ! erk. huwaaa :(


2) ta suke X-RAY
    benda neh pon aku paling benci gile, sebab kan arituh mase first time buat medical check up, asisstant      
    "lelaki" yg SHOOT xray tuh. eh malu lah. kalau lah tyme tuh aku tak selenge badak dah boleh request 
     assistant PEREMPUAN yg shoot kan ! shit punye assistant laki laki tuh. grrr
     p/s : untuk perempuan yg nak buat xray, reQuest la assistant perempuan yg comel2, jgn kasi laki2 yg                

     shoot kan, GARANG ! HAHA.


3) tak suke sebab kemain lama lagi nak tunggu
    sehari klink kerajaan juz amek 25-30 orang je ! tuh pon ade mase2 dye, memang la saket hati. nak nak           
    bile tyme ramai yg dtg nk wat untuk smbung belajar. kan dah kena dtg awal2 kat hospital tuh tggu lelama.
    pegi kul 8 blik kul 12. eh, buang masa betul.




TAPI,
terpaksa jugak buat since nk smbung belajar. PERLU ke buat? 
bile ea nak g buat? HAHA, nanti2 lah bile ade mood nak buat. ngee
(bile kena marah ngan mama baru pegi buat) wwiiieeeee :)




p/s : kerana peraturan aku turutkan. HAHA, ceit !
  

1 comments:

~naddy~ said...

haha. harini semua gegel yg check up aku. slmt mengecheckao. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...