Thursday, August 11, 2011

baru nak eksaited..

Salam peeps. selamat malam korang, heee :)

nak sambung cite pasal PTIPTIPU ! bole?*tak boleh pon tetap nak cite.
haritu xde pon nak terfikir pasal ptptn neh, nak tawu nape?
sebab banyak berlaku teetttt di situ *mean dlm agreement tuh. huhu
but then, tanye mama aku, dye macam tak bagi respon sepatah pon. juz buat muke -__-', huh !
dah 2 hari tanya benda yang same baru mama cakap, ikut suke ! hah, itu je. kan senang lau cakap awalawal.
lagipon, opkoz la ikut suke kan nanti yang nak bayar pon aku sendiri, heh ! adehh.
dah eksaited eksaited aku neh nak mintak pinjaman PTPTPU tuh. oke ajak mama g bank.
mama tanye bank tutp kul bape, bangga je aku jawab 4.30 ptg, office hour standard ! HAHAHA, *sukesuki je redah jawab ! heh, mane tawu kan ofis tutup kul bape,yayang balik tyme tuh je. mybe same la kan.
kuar umah 3.30 pm. g bank CIMB ngan MAYBANK ! dah kul 4, smpai BSN yang baru bukak kat area umah 4.15 dah, uh mama kate BSN neh dah bukak, mane de ? tipu aku ke mama neh ! baca notis untuk bulan pose tuh. KUL 4.00 DAH TUTUP ! oke? 

sambil tersipusipu malu, tutp balik pintu yg baru dibukak separuh :( *malu sebab ade org pandang ! heh, grrrr

KECEWA !

skunk neh, ta nak aply ptptn bole ? huwaaaa :(
tarikh tutup 1st batch 15hb, skunk dah nak 12hb ! cane?

hati berbelah bahagi ! okbai :)

2 comments:

+feeza+ said...

fza pun tak mohon lagi!! still blur2 ngn ptptn nie..=.=

syiera rahim said...

pening uh ptptpu neh. haha, tatawu la cane nye. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...