Tuesday, August 23, 2011

First tyme kena remove !

Salam 23 Ramadhan untuk sume :)

ta nak cakap banyak banyak mukadimah. HOHO,
nak cakap terus, aku kena remove kat FB. haihh,
sebenarnye aku tak perasan pon yang aku neh kena remove pon.
sebab kawan aku neh add balik kan ? sengal sengal aku aprove jela, tatawu sebalik cerita nape aku diremove kan.
alasan, kena HACK !
eh, ngan sape kan ?

xpe, tak yah gitawu pon aku da tawu,
AWEK ko kan. oke fine ! * no komen la kan. 
sikit pon aku ta kesah :)

masalahnye, dua dua laki pempuan neh aku kenal. *loving couple kan dorang neh ! kenal la, since pempuan tuh ex kolej aku.

siyesly, aku ta kesah pon kena remove lau ade orang ta suke kan. 
remove jela lagi, aku tak kesah.
tapi tak perlu la nak post kat wall makimaki sume.
tak patot oke, bulan pose lak tuh.



mood : xde perasaan !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...