Wednesday, August 10, 2011

heartless robbery in LONDON riots !!!

Salam 10 Ramadhan. huhu, kejap je kan dah 10 hari pose.


berbalik pada tajuk entry neh,
korang tengok berita tadi?
sekarang tengah hot issue rusuhan kat London tu !
tapi tadi ade pasal neh 

jom tengok video neh



dah tengok kan video tuh? sian dye. 
student malaysia tuh, kena pukul tyme dye kuar g beli makan untuk berbuka.
basikal ngan fon dye kena rompak ?
dah xde arah agaknye gangster kat sane tuh, grrr
sangat dye tak bersalah. tak pasal je kena belasah.

BTW, dye neh actually ex-KPTM ! ASYRAF HAZIQ. 
*same macam aku jugak. heee ex-KPTM. hahaha, tapi tak kenal pon dye neh.
dan sekarang neh dye admit kat hospital and kena wat operation rahang disebabkan injured teruk :)
sian kan !
sebagai rakyat malaysia yang prihatin, same same lah kite berdoa semoga sume student malaysia kat sane selamat :)




okbai !

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...