Friday, August 19, 2011

Iftar : family

Assalamualaikum. 
korang sehat ? berbuke ape rini?
 haa, rini aku berbuke kat luar. HAHA, untuk yg kedua kalinye di bulan mulia neh. HOHO
Sebelum neh makan kat umah je :D
Since belanja adek yang lakilaki sebab birthday dye. *duet mama gak ! HAHA
sempat berbuke kat AP (ayam penyet )
First tyme la jugak makan kat ayam penyetpenyet neh, sebelum neh lalu je.*HAHA, siantaksiantak ! ngeee
Makanan dye uh, bole lah. bukan selera aku sangat kan. HUHU, siyesly aku ingatkan ayam oenyet neh macam nasi ayam taw. ruperupenye masakan MINANG, Indon ! Alaaaa, serba salah je nak pilih makanan tuh.
Papepon makan habes jugak. HAHA, lau korang yang suke masakan minang bole la pegi sane makan. harga not bad la :)

*udang ape tah nama dye :D

*air potong kaki, grrr manes sangat, tp sedaapp !

@adek && air strobery nye :)

*belated birthday boy !

*a set of family dinner

* sup soto && ayam penyet ape tah. HAHA. seeddaappp !

*rendang ala ala endon ! :)


p/s : thanx mama untuk segala-galanya :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...