Friday, August 26, 2011

keliru && konfius ! errr ..

Assalamualaikum, salam 26 Ramadhan untuk sume sahabat *blogger*.

yeeeaaayyy da nak dekat rayakan, errr korang sehat ?
arini aku dah macam orang miong-miong, taw ke ape tu miong ? hehe
sedey weh, aku tak pandai nak buat keputusan. HOHO
sebab kan harini aku dapat surat dari negeri !
pasal pinjaman negeri yang aku apply tuh, dah DILULUSKAN. 
Alhamdulillah.
tapi, masalahnya aku dah apply PTPTN jugak dan dah diluluskan pon.
sekarang neh cane lak ?
ape aku nak amek ?
huwooooo, tak pandai nak buat keputusan. errrr :( sedey ! huhu
sebabnye ade kebaikan dan keburukan jugak antara dua dua neh.
waaaa, dah macam kena buat OPPORTUNITY COST !*awww, sangat nak cakap belajar ekonomi kan. HAHA grrrr
kalau ptptn lagi banyak dapat dari pinjaman negeri.
kalau ptptn interest charge 1% je, negeri 2%
kalau ptptn setahun rm6500, negeri rm4000 je. 
tapi pinjaman negeri even interest 2% tp still tak terasa sangat sebab pinjaman tak banyak !
errrrr, konfius neh !
huwaaaa, sape nak tolong buat keputusan neh. ohh nooooo !
sedey tol pk sal neh :)


NEED HELP !


p/s : harapkan belajar akaun je, tapi pasal duet sendiri tak boleh buat keputusan, errr cane tuh ? *pandai manage duet orang je. huhu :(

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...