Friday, August 26, 2011

tak suke watak ustaz tuh ! grrr

Salam korang ! :)
aku juz nak luahkan rase tak puas hati.
nape nape ?
korang tengok tak cite TAHAJJUD CINTA ?
oke, aku tengok jugak kadangkadang !
siyesly aku menyampah gile tengok cite tuh.
instead off nama macam cite romantik kan, tapi errrr, susah nak komen.
yang tak puas hatinye kan bile episode harini *tak taw la episod brape kan ? 26/8/11, cer korang cari kat tonton episode neh ea ! hehe






tak suke USTAZ tuh, ape nama betul dye tah ea? manan ape tah kan.
watak dye buat aku rase nak menyumpah nyumpah je.
tak patot perangai macam tuh.
kalau korang tengok dye dah ade 4bini oke.
pastu dye dah ceraikan bini kedua dye sebab buat fitnah.
oke la kan, xpe la dah selesai pasal bini no.2 dye tuh. perlu ke cari pengganti ? weehh, dah ade 3bini tuh sudah la.
padahal dye tawu kot anak laki dye suke kan pempuan *suri tuh, bole soh bini dye yang 3orang tuh g masuk minang suri untuk dye. UNTUK DYE ! bukan anak dye ? ape punye orang laa kan.
tuh bukan sebab nafsu ke ? patot ke orang berperangai macam tu ? tak de hati perot ! jangan la gunekan agama sebagai alasan. adooiii ! nasib baik cerita je. errrr
kalau ade orang betul2 macam tuh dalam dunia neh, kesian bini2 orang tuh. MALANG ! asek makan hati je. grrrrr.
*jangan la ade orang yang tamak bini kat dunia neh, ammeeenn :D


mood : terEMO pulak bile tengok cite tuh. haaaaa, puas ! rase macam nak ubah script cite tu ? bole ? HAHA


tuh je aku nak cakap. hehe
thanx sudi baca, okbai !


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...