Sunday, September 11, 2011

new life begin :)

Assalamualaikum.
korangkorang, kite sedey sangat ! kite jaoh dari sume orang daaahhhh . huwaaaaa :(
kite nak mama kite, kite nak yayang kite, kite nak kawankawan kite yang dulu. grrrr
*mengada ! 

sekarang kan

dah mule kehidupan baru, oke kehidupan je baru hati tetap je sama :)
nak cerita, tadikan ! masa otw datang sini * sepanjang jalan higway nak ke PERLIS hujan lebat sangat !
macam paham je mood aku yang tengah sedey ni kan. huhuhu :(
sedeyh sangat ! malam dah la tak bole tido. errrr
dalam kepala otak asek pk je, cane nak suvive kat arau neh. huwaaaaaaaa. sangat !
dah sampai kat tol jitra, konon set GPS la kan. HAHA :)
tibetibe cari rumah sewa still sesat ! adeeehhh, cano tu ?
ehh, arau neh sebenarnye kan nak habaQ kat hampa suma. NOT BAD laaa :)
still bole SENYUM ! 
cuma tak banyak entertainment ++ jaoh sikit *kena ada transport kalau nak bergerak ! HAAA, bole camtu ?
nape kan. sebab sebab sebab ! umah sewa aku umah kedai. yyooookk, macammacam adaa ! *terbaeekkk :)
banyak ooowww kemudahan. *untung laa, kau ada ?
bawah umah ada kedai makan.
bawah umah ada karoke. *Kbox ag taw, naseb tak redBOX je, grrrrr
bawah umah ada snooker.
bawah umah ada cc.
bawah umah ada motel.
bawah umah ada stationery shop.
bawah umah ada kedai souvenir.
bawah umah ada kedai photostat.
bawah umah ada kedai gambar.
bawah umah ada kedai topup.
bawah umah ada mini market.
bawah umah ada pasaraya *kecik tak kecik sangat !
HAAAA, banyakkk oowwww. sume ada :)
rumah sewa besaarrr *la jugak. hihi
bole sumbat 13orang dalam 1 umah. macam penthouse dah gaya. HAHA
untung la dapat katil tingkat bawah. hehe :)
harapharap bole tido mimpi indah :( *sebab selalu g tempat baru mesti tak tido mlm. grrr

neh, comel kan tempat aku *grrrr :)

*tiap kali g tempat baru mesti drower baru. pokai derr :)

*g manemane pon bawak bantal busuk ! dah kawen jangan laki soh tinggal dah la :( meroyan setahun. wwwiiieee :D


ada umah best pon,
tapi still xbest jugak. sebab hati jaoh sangat dari sini. cane ?

HOHO,xpela. mengharap sangat 2tahunSETENGAH je kat sini :(
esok da nak g daftar ! dah jadi budak sekolah balek.
doakan saya berjaya ea ? HAHAHA *tp satu buku haram tak bawak. cana nak berjaya ? grrr


p/s : yayangkiterindugilejutalemon ! :(

thanx sudi baca, okbai ! :)

1 comments:

~naddy~ said...

untung laaa.. aku dok asrama je taw.. toilet asing. buleyh ?? ase nk bawak toilet masok blek. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...