Monday, September 12, 2011

perlis uh perlis.

Assalamualikum.
mintakmintak sume kawankawan blogger aku neh sihat yer :)


aku dah kat perlis indera kayangan :D *bangga kejap.
sebab kan perlis ada raja. HAHA, penang takde :) *takde kenangena ! HAHA


actually nak cite story telling sedih ni. HUWAAAAAAAA :(
perlis skunk da start ujan lebat lebat. even aku yang baru 2 hari kat sini dah demam selsema :( 
cane nak survive neh. penat sangat asek kena hujan.
lagi sadiss kan, kitorang dah kena prepare keperluan untuk hadapi BANJIR ! oooeemmmmggeeee :(( triple nanges kat sini. rasa nak balik umah je skunk neh.
tibatiba teringat KPTM balik ! errrrrr. cane ?
haih, mintak korang sume doakan perlis jangan banjir ea ! peeeliisshhh :(
sekarang utara musim hujan :(
tempat pertama air nak naek pon area ARAU ! 
bila dah banjir, empangan akan tutup ++ nanti takde air. cane nak idup ?
lagilagi stol makanan pon akan kurang ++ kedai tak bukak ++ susah nak gerak !
siyesly, tak penah sepanjang hidup rasa camni.
mintakmintak, harapharap tak kena uji macam ni lagi :( sedeih owh !


tapi arini, alhamdulillah dah nampak matahari sikit :)
semoga harihari mnedatang pon macam ni jugak :) 
aminn :D


p/s : nakjumpeyayang <3




2 comments:

~naddy~ said...

untung laaa ujann. hehehe

rindu kptm. :(

syiera rahim said...

baannjjirrr laa. untung sangat ! grrr :(
rindu kptm jugak. kptm hebat ! huwaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...