Wednesday, September 14, 2011

rutin budak 'U'

Assalamualaikum bloggerblogger sumerr :)
wwiiiieeeeee :)
 fist tyme rase jadi budak U nie, siyess macam 'HEAVEN' sangat !
sebabnye dulu kat kolej waahhh sangat relax kot. *yelas tempat kecik kan.
kat sini, dah macam ape dah gaya.
PENATTT sangatsangat ! nak nanges nak jerit nak bebai ! bole ?
harini nye aktiviti je tak penat sangat suppose to be la, tapi disebabkan student baru yang tak tawu pape kat dalam kawasan UITM neh, memang wwaaaahhhh, sangat kena menapak naek turun bukit  !
kaki melecetmelecet bagai sebab kan dua kelas je ! itu baru je 2 kelas ++ minggu free. lau pack cane ? mau bebai aku hari hari lau camni. huhuhu

sedih tetap sedih taw ! sebab kena belajar rasa sume ni. *sabar ea hati++diri.
rini aku and haousemate amek inisiatif naek bas pergi nn balik ke kelas. sebab start minngu depan da takde keta nak anta and amekk :)

kena enjoy la kan ngan kelas yang sepahsepah merata ceruk alam tuh. memang best laa !
rutin yang menarik ! :)

chilll, neh aktiviti budak 'u' utk arini dan ari mendatang :)





*tunggu bas pepagi buta :)

*muka penat tunggu bas :)


*muka sesat cari kelas :D

macammacam muka kan ada ? HAAAA :D


p/s : pasneh dah slow hapdett blog since sem neh aku 8subjek killing paper :(

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...