Saturday, October 22, 2011

IKSEP PERLIS !

Assalamualaikum !
salam 1 bloggger + 1 malaysia :)

minggu lepas kitorang pergi KEM IKSEP ! kat KEM BINA NEGARA, KAKI BUKIT !
ouuucchh, best kot kat sana ! *seeejjjuukkkk :), sebab normally perlis memang panas GILE !

motiiff pergi sana semata-mata nak aktif KOKURIKULUM + dapat extraa free 20hours ! 
join kem 3 hari 2 malam ! DONE :)
dapat 52 jam untuk koku. wwiiieeeee :)

sepanjang kem kat sana, dapat kenal ngan ADIKADIK oke ! sume yg join budak diploma, UITM je anta budak degree pergi sna since budak dip dah cuti. So, kat sana dpt la kenal adikadik pelbagai bangsa. *sangat satu malaysia.

purpose kem : PATRIOTIK ! ++ KEM SANTAI ! :D

sebelum nie, lau join mana2 kem, macm biasa2 je rasa. but kem ni, macam siyesly bg penangan la kat sume orang yg join. sangat cintakan TANAH AIR oke !
banyak bg sedar student pasal susah payah org dulu dulu nak naekkan nama malaysia.
sebagai generasi yg akan datang ni, SAYANGI LAH NEGARA ANDA ! *waaaaahhh, semangat 1MALAYSIA gitteeww :D

jom layan lagu neh :

*warisan :)

at last day baru kitorang dapat bergambar, since kem tertutup camni :)










HIKING BEFORE BALIK ! :)





SAMPAI SUDAAAA :)


p/s : sila join aktiviti macam nie ! *teerrbaaiikk :)

thanx sudi baca, okbai ! :D

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...