Friday, October 7, 2011

motiiff ?

Salam 1 Blogger :)

Masa al-khair ya sahabat ? HAHAHA *sangat nak praktikkan ?
tempat korang hujan tak ?
sini (ARAU) panas gile ?
mood sekarang sangat macam nak berendam dalam air. bole ?

tajuk entry aku MOTIFF ?
sebab ? 
~BUDGET 2012~
aku tengah tengok neh, korang ? sure sape yang koskos related to accounting ngan bsnnes kena tengopk menda neh kan ?
siap ade yang kena jadikan bahan ASIMEN ! HUHU
 mottiiff aku tengok menda neh ?
ak pon tak tawu dan tak paham pon nak dengar cane. macam pening je dgr PM cakapcakap neh, nak tidoo bole ?
huwaaaaa. isnin lecture taye nak jawab pe ? HOHOHO

mottiiff kat sini ! *selamat menonton ! :D



thanx sudi baca ! okbai :D

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...