Wednesday, October 19, 2011

oouucchhh !

hati saya berdebar-debar ! :)

ouuucchh, tak saket tapi "feeling" ! :)

tak sabar nak ke "sana" ! :)

wwwiiieeeeee !

rindu encik gulaHATI <3


p/s : maaf ! entry berEMOSI !
love you !
miss you !
"'mmuaahh mmuaahh'"
oouucchh ! :)

12 comments:

syida syidah said...

untung ade BF bole rindu rindu . syg syg :(

syiera rahim said...

untung jugak ade BF dekat dekat cam dye, bole jumpe jumpe :(

syida syidah said...

kite da single lame da macik oiii ..

syiera rahim said...

single la sangat kan. love love kat FB lagi, ceeiitt. ta nak ngaku lak dye. :)

syida syidah said...

aik .. mane ade laaa.. tu da lame laaa.. :((

syiera rahim said...

yela tu ! takpe, jgn sedeysedey ea, shah alam kan ramai yang hensem hensem :)

syida syidah said...

ta dek satu pon yg ensem laaa.. kat sane xdek ke ? haha

syiera rahim said...

oopss, perlis ea ? kelas beta cuma 6orang je laki laki nye. sume dah berpunya. single azril ngan hafiz je, nak ? bole beta kenalkan ? HAHAHAAHHAHA :D

syida syidah said...

ta naaaaaaaaa ! perlis jauh . na cari yg dekat di mata n di hati jep .. haha ..mcm ade je an .. aishh . xna pk sal tu ag :(

syiera rahim said...

hahah, dan dan ta nak pulak ea, bukan hafiz tu BFF awak ke ? HAHAHAH *lawak je. jgn sedeysedey ea, chill oke !

syida syidah said...

sengal laaa awk niee . sape HAFIZ tuu ? hahaha

syiera rahim said...

jahat laa lupe BFF sendiri ! hahahah, sampai hati lupe dye daa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...