Monday, November 21, 2011

19.11.11 vs 20.11.11

saya dah meningkat dewasa !
bole da kalau nak kawen ! :) wiieeeeee.

19.11.11

birthday wishes dari yayang !
thanx yayang for the biggest surprise !
jangan buat macam tu daa, bole dapat sakit jantung !
thanx for the moment too !
i love you more !

my dear friends, thanx for the wishes too ! may god bless all of you :)

20.11.11

friends from araustralian ! thanx for the moment tepi pantai yg konon santai ! :)


p/s : keepthememorydeepinsidemyheart !
mmuuahh mmmuahh ! :)

Saturday, November 12, 2011

sume cakap pasal tuh !

KAWEN !

sume skunk nk cakap pasal kawen ! errrkk.
pegi manemane pon sebok orang ckp pasal neh.
zaman skunk neh memang sume orang kawen awal ea ?

heyy, ramai betol kawan kawan aku skunk cakap pasal kawen !
pening daa kepala nie nak dengar !
kalau sume kawan da kawen awal, makin kurang la kawan nak berjimba !
cane ?
sume sebok ngan laki memasing ! 
haih !
untung laa jodoh smpai awal !

*pening asek dengar perkataan kawen ! otak beku kejap !

okbai ! :)


Friday, November 11, 2011

motiiff harini ! :)

11.11.11
cantekkan harini ?
motiiff sume nak post kat fesbuk pasal tarikh harini sebab cantek je ke ?
tapi lagi cantekk 20.11.2011. huuuuu, cek  hari pulak jatuh hari AHAD !
memang komfem ramai buat wedding tarikh niee. haaaa, untung laaa KAN ?
huhuhu

nak pilih tarikh jugak bole ? HAHAHAHA !
motiifff, saje nak cakap saya nak tunang 12.12.12 ! 
jemput la datang umah kenduri kawen 20.12.2012 !
*sila percaya !

OKBAI ! :)

p/s : yayang ! take note date tuh taw ! :)

Wednesday, November 9, 2011

-__-"

It hurts the worst when the person 
that made you feel so special yesterday,
makes you feel so unwanted today.



Ask me how many times my heart has been broken 
and I will tell you to look in the sky and count the stars.



It's like my mind knows what's right 
but my heart is being retarded and still cares !




im waiting ! :)

cepat laa dapat !
dah penat sangat nak tunggu !
hope minggu neh ade luck ! :)

tak sabar ! okbai :D

unspeakable !

nak cakap banyak benda !
susah nak luah !
serabut !
tolong laaa paham !
penat pk !


i might not be da perfect person ! but atleast i tried to be even once :(

i might smiled infront of people,
but inside im crying !



Monday, November 7, 2011

CANELLA GOLD !


Assalamualaikum ++ salam 1 blogger ! :)
salam aidiladha untuk sume ! wwwiieeee..
puas beraya ?
jangan sampai overdose DAGING dah la yup !



nak cerita,
 korang penah dengar pasal investment through EMAS ?
mesti penah kan ?
oouuuccchhh , selamat tak ?
mesti la selamat kalau through AR-RAHNU kan !
berminat ?
tak semesti nye kena melabur gune JONGKONG haaa !
apeape asalkan EMAS TULEN yeee !

macam mane dorang kira kalau through investment AR-RAHNU neh ?
klik kat SINI untuk keuntungan SETAHUN ! :)

ade jugak yang naK BLINKBLINK macam anak mami pon bole !





pic credited to pesbuk CANELLA :)


berminat ? 
bole terjah kat CANELLA PARK !
ade banyakk lagi :)
nak double extraa info boleh contact tuantuan nyee kat CANELLA GOLD !



p/s : bole PM kat bawah kalau pening dengan bahasa yg digunekan !
p/s/s : untuk double comfirm ++ extra info regard to the scheme bole terjah terus kat page dorang sendiri !


Saturday, November 5, 2011

pendam !

hidup asek kena pendam je !
sampai bile nak macam ni ?
puaskan hati orang , hati sendiri ?
sape lak kesah ?
haih :( sabar jela selagi mampu !
takkan ade yang nak memahami.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...