Tuesday, July 17, 2012

island with LOVE ! :)

hye my dearest blog readers. haha *macam hado pulakk, puii.
da lame sangat asenye tak hapdet, bukan je bersawang, habuk tebal dah pon blog neh.
btw, since ade cuti seminggu before start intersesi sempat la hapdet puas2. 

13.07.12

lassttt payyypeerr, hell yeahh. insyaallah lulus dengan jayanya. wakakaka

maaf maaf TERriak pulak. haha, TER oke :)
 insyaallah dengan izinnya lulus, tapi nak score tuh belum pasti. dah berusaha, doa dan tawakal jela. 

may this sem bring new spirits. kuikuikui

pas abes exam arituh, kelam kabut kemas barang nak pindah umah. malam tuh kemas malam tuh jugak angkut barang masuk rumah baru, HAHA, nampak tak betapa tak sabarnye nak pindah umah ? wakaka, bukan pe, cuma dah tak tahan sangat nak stay umah lama, punca dye OWNER umah tu. can ape je.
skunk da dapat umah baru, owner pon baek je. insyaallah stay lama kat situ.
gambar rumah baru akan menyusul kemudian. hehe :)

14.07.12 & 15.07.12

instant vacation, yyeeaaayyyy. last minute plan :)
thanx yayang bawakkan. even tak sempat nak jenjalan sangat. tapi tetap happy. 
love you more !

pegi island sehari jek ngan kengkawan dye. but best moment ever.
lagi best sebab dapat shopping chocolate macam orang gile. yeeeeaaaayyyyy *motif utama pegi bercuti dah tercapai. wwiiieeeeee :)








next vacation, genting here we come.... insyaallah :)
ending. save the date.

p/s : lots of love <3

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...