Sunday, December 16, 2012

19/11/2012

Assalamualaikum !

the date had comes, and i really really appreciates for those give me so much strength and do support me in what i am achieving in my life !

ALHAMDULILLAH, this date, im turning to 22 years old ! syukur masih diberi waktu untuk bernafas dimuka bumi Allah :)
weyyy, tua sudah ! perangai cam budak budak lagi sape nak jawab tuh ? hahaha

alhamdullilah, im raised with full of mom's love..she meant so much to me..
tanpa ibu dan doa ibu siapalah kita, tak berkat hidup kalau tanpa restu seorang ibu nie..
tak terbalas rasanya jasa dan pengorbanan seorang ibu neh..
semoga ALLAH sentiasa merahmati IBU ! T_T

thanx jugak for my love ones,susah senang sesama ! tapi tahun nie macam sedih, achek tak datang pon perlis !! huwaaaaa, tapi takpela.. ade masa kite senang ade masa kita susah ! but, u still OWE me big present baby !!! take note that !

and tak lupa jugak buat kengkawan yg celebrate my day ! kite dapat dua kek oke !! hahaha, makan smpai muak yaww !!

so, this is :



thanx guys :)
LOVE : XOXO


GENTING here we go !!!

Assalamualaikum my bloggarian ! 

since dah lame sangat tak update neh,rase janggal teramat ! hahaha *jangannakpoyosgt ! wakaka

weyy,bersawang suda blog neh !
kesian dye yeee,maaf lah..banyak sangat keserabutan sampai terlupa aku ade blog ! hahaha
since last sem punye cite smpai dah abes semester 6 tak terhapdet pape ! 

***

so bule la nak cite skit even tak banyak ! kan !! padahal bukan ade sape pon nak bace, BUT ! AAK !
tulis blog nie sebenrynye untuk kepuasan sndiri yaww,bukan utk org tatap or watsoever..
kalau ade yg nak singgah tu,terima kasih bebanyak ! ;)

***

actually takde pape sangat nak hapdet, tp untuk pengetahuan sape yg nak tawu semester nie la sem paling banyak aku main n berjalan ! yaallah,tuhan jela tawu duit aku habes kat mane je ! hahaha..so start sem je dah berjalan smpai GENTING ! yang sronoknye sbb last minute plan, n maen redah je pegi ! haha,semata mata. alhamdulillah perjalanan kitorang pergi n balik dilindungiNYA ;)

so nie,jela yang ade n bole diceritakan :

meet my all KPTM frens ;)

nampak tak perangai kat sini ! haha

me & u ;)

tuhan je tawu pening aku camne naek mende neh :(


my buddies ;)

love :)

she's d'best partner :)




so had so much fun with all my love ones ! ;)
next trip insyaallah SINGAPORE ! wwiiieeeeeee :)

p/s: only pictures speak the memories ! :)
LOVE : XOXO


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...