Sunday, December 16, 2012

GENTING here we go !!!

Assalamualaikum my bloggarian ! 

since dah lame sangat tak update neh,rase janggal teramat ! hahaha *jangannakpoyosgt ! wakaka

weyy,bersawang suda blog neh !
kesian dye yeee,maaf lah..banyak sangat keserabutan sampai terlupa aku ade blog ! hahaha
since last sem punye cite smpai dah abes semester 6 tak terhapdet pape ! 

***

so bule la nak cite skit even tak banyak ! kan !! padahal bukan ade sape pon nak bace, BUT ! AAK !
tulis blog nie sebenrynye untuk kepuasan sndiri yaww,bukan utk org tatap or watsoever..
kalau ade yg nak singgah tu,terima kasih bebanyak ! ;)

***

actually takde pape sangat nak hapdet, tp untuk pengetahuan sape yg nak tawu semester nie la sem paling banyak aku main n berjalan ! yaallah,tuhan jela tawu duit aku habes kat mane je ! hahaha..so start sem je dah berjalan smpai GENTING ! yang sronoknye sbb last minute plan, n maen redah je pegi ! haha,semata mata. alhamdulillah perjalanan kitorang pergi n balik dilindungiNYA ;)

so nie,jela yang ade n bole diceritakan :

meet my all KPTM frens ;)

nampak tak perangai kat sini ! haha

me & u ;)

tuhan je tawu pening aku camne naek mende neh :(


my buddies ;)

love :)

she's d'best partner :)




so had so much fun with all my love ones ! ;)
next trip insyaallah SINGAPORE ! wwiiieeeeeee :)

p/s: only pictures speak the memories ! :)
LOVE : XOXO


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...